Search
APK Lelystad

Overige diensten van APK Lelystad

APK Lelystad is een APK keuringsstation waar u snel én goedkoop uw auto keurt.
Voor onze overige diensten kunt altijd bij ons terecht.

APK Lelystad is van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend.
Dus u kunt uw auto laten keuren wanneer het u uitkomt.

Auto verkoopkeuring

Bij de verkoop van uw auto is een verkoopkeuring een goed middel om de auto makkelijk te verkopen. U ontvangt een rapport van APK Lelystad waarin wordt aangegeven in welke staat uw auto verkeert.

Wintercheck

Bij APK Lelystad kunt u jaarlijks terecht voor de Wintercheck. Wij controleren dan of uw auto klaar is voor de winter. Er wordt onder andere gekeken naar uw banden, remmen, koelvloeistof en de accu.

Vakantiecheck

Bij APK Lelystad kunt u jaarlijks terecht voor de Vakantiecheck. Wij controleren dan of uw auto klaar is voor de vakantie. Er wordt onder andere gekeken naar uw airco, thermostaat, distributieriem en de waterpomp.

Aankoop keuring

Bij het kopen van een gebruikte auto is het altijd goed te weten in wat voor staat de auto verkeert. Dit geeft u een goede onderhandelingspositie, waardoor u soms wel honderden euro's kan besparen op de aankoopprijs.

De auto wordt op een groot aantal punten gecontroleerd, waaronder de kilometerstand, eventueel schadeverleden en andere (verborgen) mankementen.

Autoschaderapport

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook tijdens het autorijden. Wanneer u schade heeft gereden, kan de verzekering vragen om een schaderapport. APK Lelystad maakt dit rapport graag voor u op.

Taxatierapporten

APK Lelystad kan tevens een taxatierapport opmaken van uw auto. Hierbij wordt vooral gekeken naar de staat van de carrosserie, de motor en de versnellingsbak. Het taxatierapport kunnen wij ook opmaken voor oldtimers.

In- en verkoop

APK Lelystad kan ook bemiddelen in de in- en verkoop van uw auto. Voor de inkoop van auto's verwijzen wij u naar Verkoopautosnel.nl. Voor de verkoop van auto's verwijzen wij u naar De Autozaak.

Brugverhuur

Bij APK Lelystad kunt u een hefbrug inclusief gereedschap huren.
Voor slechts € 10,- per uur.

Laswerk

Wanneer uw auto lijdt aan roestvorming, is het noodzakelijk uw auto te lassen. Voor laswerk aan uw auto rekenen wij € 45,- per uur.

Reparaties

Bij APK Lelystad kunt u ook terecht voor diverse reparaties aan uw auto.
Wij rekenen hiervoor een voordelig uurtarief van € 35,-.